Coaching traject op maat

Bij Kracht in Bloei Kindercoaching werk ik met coaching trajecten op maat. Een coaching traject op maat is speciaal opgesteld om aan de behoeften van jullie kind tegemoet te komen. Wij gaan dus samen een coaching traject aan, waarbij ik tijdens de coaching sessies verschillende methoden gebruik, die passend zijn voor jullie kind qua hulpvraag en leeftijd.

Mijn werkwijze heeft als doel jullie kind op zijn gemak te laten voelen. Hierdoor kunnen we makkelijker over soms lastige dingen of gevoelens praten. Welke methode ik tijdens een sessie gebruik, hangt af van de behoeften van jullie kind en de situatie op dat moment.

Een coaching traject begint altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de ouders op de praktijk of via Zoom. Wanneer wij samen van mening zijn dat ik de juiste persoon ben om jullie kind te begeleiden, dan ziet het coaching traject er inhoudelijk als volgt uit:

*intakegesprek
*coaching sessies
*tussentijds mail- en/of telefonisch contact
*advies en/of tips voor thuis
*eventueel contact met school
*evaluatie gesprekken
*stand van zaken, drie maanden na beëindiging coaching traject

Overwegen jullie begeleiding van jullie kind vanuit Kracht in Bloei Kindercoaching? Bel of mail om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Tel: 06-40081957 / Email: hoda@krachtinbloei.nl.