Dit ben ik

  • Hoda Yamani, 37 jaar oud, getrouwd en moeder van een zoon (7 jaar) en dochter (2 jaar);
  • Master in Algemene Sociale Wetenschappen (Universiteit Utrecht);
  • Ruim 10 jaar ervaring in de begeleiding van kinderen op verschillende ontwikkelingsgebieden door jarenlange werkervaring bij de Raad voor de Kinderbescherming en in het onderwijs;
  • Sinds 2019 gediplomeerd Kindercoach.

De visie van mijn praktijk Kracht in Bloei is dat kinderen zowel krachtig als kwetsbaar zijn, zoals een bloem. Zij hebben, naast aandacht en liefde, soms een steuntje in de rug nodig om hun kracht te vinden. De oplossing van het probleem zit uiteindelijk in het kind zelf. Met de juiste begeleiding en advies kan het kind inzien wat er nodig is om tot bloei te komen.

Ik ben ook op Instagram en LinkedIn te vinden. Daar vindt u nog meer informatie over mij als kindercoach en over mijn praktijk Kracht in Bloei Kindercoaching in Utrecht Leidsche Rijn. Klik hier om doorgelinkt te worden naar mijn Instagram account.