Ervaringen kinderen en ouders

Aan het einde van een coaching traject vraag ik ouders en kinderen altijd om een evaluatieformulier in te vullen. Hieronder een aantal uitspraken van kinderen en ouders over mijn werkwijze als kindercoach in mijn praktijk Kracht in Bloei Kindercoaching.

“Wat ons het meest aansprak, is dat Hoda een luisterend oor biedt en snel een vertrouwelijke band met een kind opbouwt. Ons kind ging elke keer met plezier naar de sessies. Na de eerste sessie zagen wij al veranderingen bij ons kind. Als ouders zijn we door haar begeleiding en feedback sneller tot bepaalde inzichten gekomen, dan wanneer we het zelf hadden moeten doen.” (Moeder P. 9 jaar)

“Er wordt helemaal vanuit het kind gekeken naar wat zijn behoeften zijn en ook naar die van ons als ouders. Door middel van handige tips heeft ons kind gedurende de coaching handvatten gekregen om met bepaalde situaties om te gaan”. (Moeder Q. 10 jaar)

“Ik vond de coaching sessies leuk en goed te begrijpen. Ik heb het meest gehad aan de ademhalingstips”. (Q. 10 jaar)

“Het kind staat bij Hoda centraal en maakt spelenderwijs kennis met emoties”. (Moeder F. 4 jaar)

“Hoda heeft een persoonlijke en positieve benadering. Op een laagdrempelige manier gaat zij in gesprek met je kind. De ingezette methoden worden aangepast aan datgene wat het kind aangeeft”. (Moeder S. 9 jaar)

“Ik vond het leuk bij Hoda. Ik weet nu hoe ik om moet gaan met boosheid en met kinderen die niet met mij willen spelen”. (S. 9 jaar)

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen op telefoonnummer: 06-40081957 of e-mailadres: info@krachtinbloei.nl.