Waarom een kindercoach?

Als ouders maken wij ons allemaal weleens zorgen over het gedrag van onze kinderen of over hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Meestal gaat het om fases die vanzelf, of met wat hulp van jullie als ouders, voorbij gaan.

Soms houden de zorgen en problemen wel langdurig aan. Ondanks al jullie inzet is geen verbetering in het gedrag of een gewenste groei in de ontwikkeling van jullie kind te zien. Een dergelijke situatie heeft meestal een negatieve invloed op het hele gezin.

Als kindercoach, gespecialiseerd in de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind, kan ik jullie als gezin helpen om uit de negatieve vicieuze cirkel te komen.

Sommige ouders kunnen een gevoel van falen ervaren als hun kind niet lekker in zijn vel zit. Weet dat jullie juist kracht en inzicht tonen wanneer jullie hulp inschakelen. We hoeven niet alles alleen te doen. 

Kracht in Bloei Kindercoaching is voor alle kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Voor kinderen die moeite hebben hun gevoelens te uiten en niet weten hoe ze met hun gevoelens om te gaan.

Ik geloof dat gevoelens onze basis zijn. Hoe sterker dit fundament bij onze kinderen, hoe beter zij in hun vel zitten.

Benieuwd of jullie kind gebaat zou zijn bij begeleiding vanuit mijn praktijk Kracht in Bloei Kindercoaching? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of informatie op tel: 06-40081957 / Email: hoda@krachtinbloei.nl.