Waarom een kindercoach?

Als ouders maken wij ons allemaal weleens zorgen over het gedrag van ons kind of over zijn sociaal-emotionele ontwikkeling. Meestal gaat het om fases die vanzelf of met wat hulp van u als ouder voorbij gaan. Echter, soms houden de zorgen en problemen rondom uw kind langdurig aan. Ondanks al uw inzet ziet u geen verbetering van het gedrag of een gewenste groei in de ontwikkeling. Een dergelijke situatie heeft meestal een negatieve invloed op het hele gezin.

Wat kan helpen, is begeleiding en advies van een kindercoach om uit de vicieuze cirkel te komen. Sommige ouders kunnen een gevoel van falen ervaren als hun kind niet lekker in zijn vel zit. Weet dat u juist moed en inzicht toont wanneer u hulp zoekt voor uw kind.

Kracht in Bloei is er voor alle kinderen, met als specialisatie:

  • Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.
  • Het (hoog)gevoelige kind.
  • Het kind met weinig zelfvertrouwen.
  • Het kind dat zijn emoties moeilijk kan reguleren (angst, boosheid, verdriet).
  • Het kind dat rouwt.

In een artikel in het For You Magazine, editie Utrecht, van september 2019, vertel ik ook over mijn werkwijze als kindercoach. Met deze link kunt u het artikel op pagina 22 online lezen: www.foryoumagazine.nl/uitgaven/utrecht/201903

Wilt u weten of uw kind gebaat zal zijn bij begeleiding door een kindercoach? Bel dan gerust voor een vrijblijvend telefoongesprek of kom langs in mijn praktijk aan de Hoge Weide 6 in Utrecht Leidsche Rijn.